Eplegelé med calvados

Karakter (0 st)

Ingredienser

1 kg syrlige epler
1/2 l vann
2 kanelstenger
2 stjerneanis
1 ss vaniljesukker
Dansukker Syltesukker, 1 dl per desiliter ferdig saft
5 cl calvados

Instruktioner

Skjær eplene i terninger og kok dem i en kasserolle. Tilsett vann, kanel og stjerneanis. La eplene koke på svak varme i 20 minutter. Hell massen opp i en silduk, og la saften renne av i 15 minutter. Mål opp saften, og hell den tilbake i den nå rengjorte kasserollen. Tilsett vaniljesukker og syltesukker. Kok opp og la koke i 10 minutter. Tilsett calvados. Skum av. Hell blandingen på varme, rengjorte glass eller flasker. Oppbevares i kjøleskap.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.