Ingredienser
1 kg syrlige epler
1/2 l vann
2 kanelstenger
2 stjerneanis
1 ss vaniljesukker
Dansukker Syltesukker, 1 dl per desiliter ferdig saft
5 cl calvados
Instruktioner
Skjær eplene i terninger og kok dem i en kasserolle. Tilsett vann, kanel og stjerneanis. La eplene koke på svak varme i 20 minutter. Hell massen opp i en silduk, og la saften renne av i 15 minutter. Mål opp saften, og hell den tilbake i den nå rengjorte kasserollen. Tilsett vaniljesukker og syltesukker. Kok opp og la koke i 10 minutter. Tilsett calvados. Skum av. Hell blandingen på varme, rengjorte glass eller flasker. Oppbevares i kjøleskap.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?