Eplemuffins med smuler

12 stk.
Eplemuffins med smuler
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

Smuler
40 g smør eller margarin
1 dl Special K frokostblanding
1/2 dl hvetemel
1/2 dl Dansukker Demerarasukker

Røre
4 1/4 dl hvetemel
2 dl Dansukker Melis
2 ts bakepulver
1 egg
1 3/4 dl melk
1/2 dl olje

Fyll
2 epler
Malt kanel

Arbeid sammen ingrediensene til smuledeigen. Skrell og del eplene i to. Ta kjernehuset, og del eplene i tynne båter som dyppes i malt kanel. Rør sammen alle ingrediensene til røren. Hell over i muffinsformer. Stikk de kaneldyppede eplebåtene ned i røren. Strø over litt smuler. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i 15 minutter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker