Eton mess

4 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

15–20 små marengser
3 dl kremfløte
200 g friske bringebær

Bringebærsirup
200 g frosne bringebær
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
1 stjerneanis
ristede mandler

Instruktioner

Kok sammen alle ingrediensene til bringebærsirupen i rundt 5 minutter i en kasserolle. Rør hele tiden, slik at blandingen ikke setter seg fast i bunnen. La blandingen avkjøle seg, og sil.

Visp fløten.

Hell marengs, bringebær, fløte og bringebærsirup i en skål, og server med én gang.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.