Ingredienser
8–12 svarthyllebærblomstklaser
2 1/2 dl hvetemel
1 ss Dansukker Sukker
1/2 ts salt
2 eggeplommer
2 eggehviter
3 dl vann
2 ss flytende margarin
olje til fritering
Til å dyppe i
Dansukker Sukker
Jordbærsaus
1/2 liter jordbær
2–3 ss Dansukker Melis
Instruktioner
Begynn med sausen ved å mose jordbærene med en gaffel eller i en mikser. Tilsett melisen, og sett til side. Rist hyllebærblomstene, slik at eventuelt løse blomster faller av. Bland hvetemel, sukker og salt i en bolle. Visp inn vannet, litt om gangen. Visp røren glatt. Tilsett eggeplommene. Ha i margarin. Visp hvitene stive, og vend dem ned i røren. Dypp hyllebærblomstene i røren, og friter dem i 180 °C varm olje. Dypp de nyfriterte blomstene i sukker, og legg dem på asjetter. Server umiddelbart med jordbærsausen til.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Halloween
La barna kle seg ut, kle deg ut selv og overrask med avskyelig fristende godsaker.

Lekkert med tyttebær
Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker! Nedenfor finner du våre syrlige tyttebæroppskrifter.

Bakst med eple og pære
Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter. Du finner her oppskrifter på blant annet smaksrik pæregalette med chèvre og saftige eplemunker.

Chutney - kryddersterk smakstilsetning
Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning. Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på chutneyer som du kan bruke i matlagingen.

Deilige epler
Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker
Dansukkers Fairtrade-merkede muscovadorørsukker utvinnes av sukkerrør fra Mauritius og har smaksnyanser av lakris. Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme. Server til nybrygget kaffe, og nyt!