Ingredienser
2 ss potetmel
50 g gjær
1 dl havrekli
3 ss Dansukker Mørk Sirup
1 ts salt
ca. 1 liter hvetemel
potetmel
Instruktioner
Bland vann og potetmel i en kjele, og kok opp. Sett det til siden for å avkjøles til 37 °C. Smuldre gjæren i en bolle, og hell på den avkjølte deigvæsken. Rør til gjæren er oppløst. Tilsett havrekli, sirup og salt. Arbeid inn mel til deigen slipper bollen. La den heve under bakeklede i 30 minutter. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Form deigen til en rull som deles i 20 like store skiver. Dypp den ene siden av skiverne i potetmel, og legg dem på stekeplate med bakepapir. Melsiden skal være opp. La deigen heve i 30 minutter. Stek rundstykkerne midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist UTEN bakeklede.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?