Stikkelsbærmarmelade

La sommerens avling av stikkelsbær bli til en frisk marmelade du kan bruke både på brødskiven og til kaker og paier.

2 glass

30 minutter

Karakter (7 st)

Ingredienser

500 g stikkelsbær
500 g Dansukker Syltesukker
1 kanelstang

Instruktioner

Skyll stikkelsbærene og kok dem i ca. 3 minutter.

Mos stikkelsbærene grovt, slik at det blir igjen litt biter. Bland i syltesukker og kanelstang. La koke i ca. 10 minutter.

Skum godt av, og hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.