Ingredienser
500 g rabarbra
500 g Dansukker Syltesukker
2 ts malt kardemomme
1 vaniljestang
Instruktioner
Skyll rabarbraen og skjær den i skiver. Bland den deretter med syltesukker og kardemomme i en kasserolle.
Del vaniljestangen på midten og deretter en gang til på midten. Tilsett i kasserollen. La koke i 5 minutter.
Skum godt av. Ta ut vaniljestangen og miks marmeladen slik at det blir igjen litt biter.
Hell marmeladen over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?