Sjokoladegranola

Gjør frokosten ekstra velsmakende og luksuriøs med hjemmelaget granola. Ekstra sprø granola med sjokolade, kokos og hasselnøtter.

ca. 1 liter

ca. 40 minutter

Karakter (5 stk)

Ingredienser

5 dl rugflak 
5 dl havregryn 
2 dl gresskarfrø 
1 dl hasselnøtter, grovhakkede  
1/2 dl kakao  
1 ts flaksalt
1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
2 dl vann 
3/4 dl rapsolja 
1 1/2 dl kokosflak

Instruktioner

Sett ovnen på 200°C, over- og undervarme.

Bland sammen alle de tørre ingrediensene, utenom kokosflakene, i en bolle. Tilsett sirup, vann og rapsolje og klem sammen blandingen. Dryss på et stekebrett kledd med bakepapir.

Rist i ovnen i ca. 30 minutter. Rør minst tre ganger mens granolaen ristes. Avkjøles i ovnen med en tresleiv mellom ovn og dør. Tilsett kokosflak og rør om.

 

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sommerkake

Sommerkaker

Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!

Rabarbrakake

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Hylleblomst Collins og Rabarbra Sour

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Grillmarinader

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.