Frossen ispai

ca. 8 porsjoner

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

12 digestivekjeks
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
3 eggeplommer
100 g Philadelphia-ost eller annen naturell kremeost
3 dl Dansukker Melis
3 eggehviter

Ev. smakstilsetning
3/4 dl punsj eller likør
2 dl mikset/most frukt eller bær
100 g hakket sjokolade + 100 g ristede, hakkede hasselnøtter

Instruktioner

Smuldre digestivekjeksene i bunnen av en paiform med avtakbar bunn. Sett til side. Visp fløten og vaniljesukkeret stivt i en bolle. Visp eggeplommer, ost og melis luftig i en annen bolle. Tilsett eventuelt ønsket smakstilsetning. Visp eggehvitene stive i en tredje bolle. Bland først den vispede kremen i osteblandingen, og vend deretter forsiktig inn eggehvitene. Hell røren i formen med de smuldrede kjeksene. Settes i fryseren i minst 2 timer. Pynt med frisk frukt eller friske bær, eller litt revet sjokolade.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbrakake med italiensk marengs

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Fløteis på pinne

Lag din egen is

Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Sommerkake

Kaker til vårens feiringer

Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Grillmarinade

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.