Ingredienser
100 g lys sjokolade
Karamell
1 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Sukker
1/2 dl Dansukker Melis
1 ts kakao
små folieformer
Instruktioner
Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn. Glasér innsiden av 25 små folieformer med sjokoladen. Bland alle ingrediensene til karamellen i en glasskål som tåler mikrobølgeovn.
Kok massen i 5 minutter ved 600 W. Rør rundt og la den koke i ytterligere 2-3 minutter. Avkjøl massen noe og fordel den i formene. Dekk med smeltet sjokolade.
Du kan også lage karamellen i en gryte under omrøring i ca. 30 minutter.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?