Fylte mandelkaker i form

20 stk.

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Bunn
200 g mandler
3 dl Dansukker Melis
2 eggehviter

Sjokoladekrem
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ss kakao
2 eggeplommer

Glasur
150 g sjokolade, lys eller mørk, av høy kvalitet
2 ss kokosfett eller 1 ss olje 

Instruktioner

Mal mandlene. Bland mandler og melis. Tilsett hvitene og arbeid det sammen til en jevn deig. Fyll deig i 20 små kakeformer som er godt smurte. Stek i ovnen på midterste rille ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl dem. Rør smør og muscovadorørsukker jevnt og porøst. Sikt i kakaoen og rør i eggeplommene. Fordel fyllet på bunnene. Sett kakene i fryseren i 30 minutter. Smelt sjokoladen og kokosfettet over vannbad. Dypp sjokoladekremen på kakene ned i den smeltede sjokoladen. Sett dem i kjøleskapet for å stivne. Oppbevares i kjøleskap. 

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.