Fylte mandelkaker i form

20 stk.

Karakter (4 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

Bunn
200 g mandler
3 dl Dansukker Melis
2 eggehviter

Sjokoladekrem
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ss kakao
2 eggeplommer

Glasur
150 g sjokolade, lys eller mørk, av høy kvalitet
2 ss kokosfett eller 1 ss olje 

Instruktioner

Mal mandlene. Bland mandler og melis. Tilsett hvitene og arbeid det sammen til en jevn deig. Fyll deig i 20 små kakeformer som er godt smurte. Stek i ovnen på midterste rille ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl dem. Rør smør og muscovadorørsukker jevnt og porøst. Sikt i kakaoen og rør i eggeplommene. Fordel fyllet på bunnene. Sett kakene i fryseren i 30 minutter. Smelt sjokoladen og kokosfettet over vannbad. Dypp sjokoladekremen på kakene ned i den smeltede sjokoladen. Sett dem i kjøleskapet for å stivne. Oppbevares i kjøleskap. 

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbrakake med italiensk marengs

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Fløteis på pinne

Lag din egen is

Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Sommerkake

Kaker til vårens feiringer

Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Grillmarinade

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.