Bunn
200 g mandler
3 dl Dansukker Melis
2 eggehviter
Sjokoladekrem
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ss kakao
2 eggeplommer
Glasur
150 g sjokolade, lys eller mørk, av høy kvalitet
2 ss kokosfett eller 1 ss olje
Mal mandlene. Bland mandler og melis. Tilsett hvitene og arbeid det sammen til en jevn deig. Fyll deig i 20 små kakeformer som er godt smurte. Stek i ovnen på midterste rille ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl dem. Rør smør og muscovadorørsukker jevnt og porøst. Sikt i kakaoen og rør i eggeplommene. Fordel fyllet på bunnene. Sett kakene i fryseren i 30 minutter. Smelt sjokoladen og kokosfettet over vannbad. Dypp sjokoladekremen på kakene ned i den smeltede sjokoladen. Sett dem i kjøleskapet for å stivne. Oppbevares i kjøleskap.
Oppskriften er utarbeidet av