Ginger beer

Ginger beer er en frisk ingefærdrikk som kan serveres både før og til maten. Pynt gjerne med mynte og skivede ingefær for litt ekstra feststemning.

5 glass

PT1H

1,5 time

Karakter (60 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

1 1/2 dl fersk ingefær
2 dl Dansukker Demerarasukker
skall av 3 sitroner, gjerne usprøytede
2 dl av sitronsaften
1 liter mineralvann

Servering
mynte, fersk ingefær skåret i skiver, is

Instruktioner

Vask og riv ingefæren med skallet på. Legg ingefæren i en skål og press ut saften med en morterpistil. Tilsett rørsukker.

Riv sitronskallet og tilsett det i ingefærblandingen. Knus til det væsker seg skikkelig.

Tilsett sitronsaft og mineralvann. La stå i kjøleskapet i ca. 1 time. Sil blandingen gjennom en finmasket sil.

Legg is i glasset og hell over ginger beer. Pynt med mynte og skivet ingefær.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.