Ginger beer

Ginger beer er en frisk ingefærdrikk som kan serveres både før og til maten. Pynt gjerne med mynte og skivede ingefær for litt ekstra feststemning.

5 glass

1,5 time

Karakter (1 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl fersk ingefær
2 dl Dansukker Demerarasukker
skall av 3 sitroner, gjerne usprøytede
2 dl av sitronsaften
1 liter mineralvann

Servering
mynte, fersk ingefær skåret i skiver, is

Instruktioner

Vask og riv ingefæren med skallet på. Legg ingefæren i en skål og press ut saften med en morterpistil. Tilsett rørsukker.

Riv sitronskallet og tilsett det i ingefærblandingen. Knus til det væsker seg skikkelig.

Tilsett sitronsaft og mineralvann. La stå i kjøleskapet i ca. 1 time. Sil blandingen gjennom en finmasket sil.

Legg is i glasset og hell over ginger beer. Pynt med mynte og skivet ingefær.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.