Gløggpaier

ca. 20 stk.

Karakter (1 st)

Ingredienser

150 g smør eller margarin
4 dl hvetemel
1 krm salt
1 ½ dl Dansukker Melis
1 ts vaniljesukker
3 krm malt kardemomme
2 eggeplommer

Fyll
4 egg
2 dl crème fraîche
2 dl gløgg
2 ts vaniljesukker
4 ss Dansukker Lys Sirup
2 dl rosiner
1 dl hakkede valnøtter

Pynt
Dansukker Melis

Instruktioner

Ha de tørre ingrediensene i en bolle, og tilsett matfettet kuttet i terninger. Finfordel matfettet i melblandingen til det blir en smulet masse. Tilsett eggeplommene, og arbeid raskt sammen til en deig. Dekk til deigen, og la den hvile i kjøleskap i ca. 1 time. Trykk ut deigen i små aluminiumsformer. Ha eggene i en bolle og visp dem lett sammen. Tilsett de andre ingrediensene og bland godt. Fordel fyllet i formene. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Sikt over litt melis før servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.