Glutenfri mandelkake

8 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

200 g mandler
4 egg
200 g Dansukker Demerarasukker
1 ss revet ubehandlet sitronskall
1 ts finhakket rosmarin
1 ts vaniljesukker

Pynt
Dansukker Melis
Strimlet ubehandlet sitronskall

Til formen
Margarin
Dansukker Demerarasukker

Instruktioner

Skåld mandlene, fjern skallet og mal dem. Visp egg og sukker til lys eggedosis. Ha i de andre ingrediensene. Hell røren i en smurt form, 20 x 30 cm. Stek midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist. Skjær kaken i ruter.

Sikt melis over kaken og strø på revet sitronskall ved servering.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.