Glutenfrie tynne pepperkaker

Bak noe som alle kan spise til jul. Våre glutenfrie, tynne pepperkaker inneholder både glutenfritt mel og potetmel, og passer til ethvert juleselskap.

Ca. 120 stk.

1 time, 20 min.

Karakter (0 stk)

Ingredienser

2 dl mandler
200 g smør
1 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl Dansukker Lys Sirup på flaske
2 ts malt kanel
2 ts malt ingefær
1 ts malt kardemomme
1 ts malt nellik   
1 ts bikarbonat
2 dl potetmel
3 1/2 dl glutenfritt mel, fin miks

Pynt
75 g mørk sjokolade

Instruktioner

Skåld mandlene og finhakk dem.

Rør sammen smør, muscovadorørsukker og sirup. Rør i krydder og mandler.

Bland bikarbonat, potetmel og glutenfritt mel i en skål, og rør dette inn i deigen.

Sett deigen i kjøleskap ca. 20 min. Ta den ut og legg den på et bakebord med litt potetmel under. Del deigen i to deler som du ruller ut til to stenger. Pakk inn i plastfolie og legg i fryser ca. 30 min.

Sett ovnen på 175 °C.

Skjær rullene i svært tynne skiver og legg på plater. Stek i nederste del av ovnen ca. 10–12 minutter, avhengig av hvor tynne skivene er. Avkjøl.

Smelt sjokolade og spre over kakene.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.