Granola

Gi frokosten et løft med hjemmelaget granola i stedet for kjøpe-müsli. Denne granolaen med mandler, hasselnøtter, gresskarfrø, solsikkekjerner og rugflak sikrer deg en knallstart på dagen.

ca 1 liter

40 minutter

Karakter (1 stk)

Ingredienser

1/2 dl mandler
1/2 dl hasselnøtter
1 1/2 dl solsikkefrø
5 dl havregryn
3 dl rugflak
1 1/2 dl gresskarfrø
1 dl hele linfrø
1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl rapsolje
1 1/2 dl vann
1 dl kokosflarn

Instruktioner

Sett ovnen på 180 °C.

Kjør mandler, hasselnøtter og solsikkefrø i en mikser i noen sekunder. Hell deretter alle de tørre ingrediensene (bortsett fra kokosflarnene, som tilsettes senere) på en plate. Tilsett sirup, olje og vann. Rør godt om.

Stek i nedre del av ovnen i ca. 20 minutter. Rør om minst 3 ganger i løpet av steketiden.

Ta granolaen ut av ovnen, og la den avkjøles. Tilsett kokosflarnene og rør om. Oppbevares i en glasskrukke med lokk.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?