Grillet bærpai

Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.

6 paier

ca. 50 minutter

Karakter (2 stk)

Ingredienser

Smuldrepai
100 g smør, romtemperert
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
2 ss Dansukker Lys Sirup
2 dl havregryn
1 dl hvetemel
1 klype salt
400 g bær

Kaldrørt vaniljekrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ts vaniljesukker
2 dl kremfløte

Instruktioner

Bland sammen alle ingrediensene til smuldrepaien. Fordel bærene i doble folieknytter og strø over smuldrepai. Ikke lukk folieknyttene helt.

Grill bærpaiene på grillen i ca. 10–15 minutter, gjerne på høy temperatur og under lokk. Paiene kan også fylles i små ovnsformer og stekes i ovn på 200 °C varmluft i ca. 15–17 minutter.

Lag din egen raske vaniljekrem. Visp eggeplommer, sukker, sirup og vaniljesukker luftig. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

Server paiene med vaniljekrem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.