Grillet bærpai - Oppskrifter

Grillet bærpai

6 paier ca. 50 minutter
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Grillet bærpai
Stemmer: (4stemmer)

Ingredienser

    Smuldrepai

    • 100 g smør, romtemperert
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 2 ss Dansukker Lys Sirup
    • 2 dl havregryn
    • 1 dl hvetemel
    • 1 klype salt
    • 400 g bær

    Kaldrørt vaniljekrem

    • 2 eggeplommer
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 1 ss Dansukker Lys Sirup
    • 1 ts vaniljesukker
    • 2 dl kremfløte

    Bland sammen alle ingrediensene til smuldrepaien. Fordel bærene i doble folieknytter og strø over smuldrepai. Ikke lukk folieknyttene helt.

    Grill bærpaiene på grillen i ca. 10–15 minutter, gjerne på høy temperatur og under lokk. Paiene kan også fylles i små ovnsformer og stekes i ovn på 200 °C varmluft i ca. 15–17 minutter.

    Lag din egen raske vaniljekrem. Visp eggeplommer, sukker, sirup og vaniljesukker luftig. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

    Server paiene med vaniljekrem.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;