Grillet bærpai

Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.

6 paier

ca. 50 minutter

Karakter (2 stk)

Ingredienser

Smuldrepai
100 g smør, romtemperert
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
2 ss Dansukker Lys Sirup
2 dl havregryn
1 dl hvetemel
1 klype salt
400 g bær

Kaldrørt vaniljekrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 ss Dansukker Lys Sirup
1 ts vaniljesukker
2 dl kremfløte

Instruktioner

Bland sammen alle ingrediensene til smuldrepaien. Fordel bærene i doble folieknytter og strø over smuldrepai. Ikke lukk folieknyttene helt.

Grill bærpaiene på grillen i ca. 10–15 minutter, gjerne på høy temperatur og under lokk. Paiene kan også fylles i små ovnsformer og stekes i ovn på 200 °C varmluft i ca. 15–17 minutter.

Lag din egen raske vaniljekrem. Visp eggeplommer, sukker, sirup og vaniljesukker luftig. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

Server paiene med vaniljekrem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?