Ingredienser
4 laksekoteletter á 150 g
Marinade
Saft og revet skall av 1/2 ubehandlet lime
2 ss olje
1–2 ss Dansukker Brun Farin
1 ts salt
1–2 krm sort pepper
Saus
1 dl crème fraîche (lett)
1 dl kesam
Revet skall av 1/2 ubehandlet lime
2 dl slangeagurk, skrellet, uten kjerner og kuttet i terninger
1/2 dl hakket purre eller salatløk
1/4 dl finhakket kapers
1/4 dl finhakket dill
1/4 dl finhakket persille
1 ss finhakket oregano
1 ts Dansukker Melis
Instruktioner
Bland sammen lime, olje, brunt sukker, salt og pepper til marinaden. Skyll laksen og legg den i en plastpose. Hell over marinaden, og legg kaldt i 1–2 timer før de grilles.
Saus
Bland sammen crème fraîche, kesam, agurk, salatløk, kapers, dill, persille, oregano og melis, og la dette trekke på et kaldt sted i minst 1 time.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?