Grillet rabarbra med kakesmuler og iskrem - Oppskrifter

Grillet rabarbra med kakesmuler og iskrem

4 porsjoner ca. 40 minutter
Grillet rabarbra med kakesmuler – serveres best nygrillet, med en iskremkule. Kos deg med grilling og rabarbradessert i sommer.
Grillet rabarbra med kakesmuler og iskrem
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Grillet rabarbra

    • 500 g rabarbra
    • 1 dl Dansukker Lys Sirup
    • 1 dl vann

    Kakesmuler

    • 7 stk. Digestive-kjeks
    • 30 g smør, romtemperert
    • 1 1/2 ts kardemomme
    • 1 ss Dansukker Lys Sirup

    Tilbehør

    • Iskrem

    Skyll rabarbraen og skjær av bladene. Del stilkene og legg dem i en dyp tallerken.

    Bland sirup og vann, hell det over rabarbraen og rull rundt rabarbraen i sirupen.

    Bland ingrediensene til kakesmulen og sett til sides.

    Legg rabarbraen i dobbel folie og hell over litt av sirupblandingen. Strø over kakesmulene og brett foliepapiret litt inn. Grill i ca. 10 minutter, til rabarbraen har blitt mør. Server med iskrem.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;