Ingredienser
Grillet sukkerbrød
rester av et sukkerbrød
500 g bær etter eget valg
150 g hvit sjokolade
litt Dansukker Demerarasukker
Rårørt hylleblomstkrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 ts vaniljesukker
1 ss konsentrert hylleblomstsaft
2 dl kremfløte
Instruktioner
Bruk restene av et sukkerbrød. Del sukkerbrødet i mindre biter som du legger i en støpejernspanne sammen med bær og grovhakket hvit sjokolade. Strø over litt rørsukker. Sett støpejernspannen på den varme grillen og rør rundt fra tid til annen.
La kaken, sjokoladen og bærene bli varme, og server deretter med hjemmelaget hylleblomstkrem.
Lag hylleblomstkremen slik: Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. Rør inn hylleblomstsaften. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.