Grillet sukkerbrød

Grillet sukkerbrød med bær og herlig hylleblomstkrem. Kos deg med grilling i sommer og gi også sukkerbrødrestene dine en omgang på grillen. En enkel, men luksuriøs dessert.

6 porsjoner

ca. 40 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Grillet sukkerbrød
rester av et sukkerbrød
500 g bær etter eget valg
150 g hvit sjokolade
litt Dansukker Demerarasukker

Rårørt hylleblomstkrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 ts vaniljesukker
1 ss konsentrert hylleblomstsaft
2 dl kremfløte

Instruktioner

Bruk restene av et sukkerbrød. Del sukkerbrødet i mindre biter som du legger i en støpejernspanne sammen med bær og grovhakket hvit sjokolade. Strø over litt rørsukker. Sett støpejernspannen på den varme grillen og rør rundt fra tid til annen.

La kaken, sjokoladen og bærene bli varme, og server deretter med hjemmelaget hylleblomstkrem.

Lag hylleblomstkremen slik: Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. Rør inn hylleblomstsaften. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.