Grillet sukkerbrød - Oppskrifter

Grillet sukkerbrød

6 porsjoner ca. 40 minutter
Grillet sukkerbrød med bær og herlig hylleblomstkrem. Kos deg med grilling i sommer og gi også sukkerbrødrestene dine en omgang på grillen. En enkel, men luksuriøs dessert.
Grillet sukkerbrød
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Grillet sukkerbrød

    • rester av et sukkerbrød
    • 500 g bær etter eget valg
    • 150 g hvit sjokolade
    • litt Dansukker Demerarasukker

    Rårørt hylleblomstkrem

    • 2 eggeplommer
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 1 ts vaniljesukker
    • 1 ss konsentrert hylleblomstsaft
    • 2 dl kremfløte

    Bruk restene av et sukkerbrød. Del sukkerbrødet i mindre biter som du legger i en støpejernspanne sammen med bær og grovhakket hvit sjokolade. Strø over litt rørsukker. Sett støpejernspannen på den varme grillen og rør rundt fra tid til annen.

    La kaken, sjokoladen og bærene bli varme, og server deretter med hjemmelaget hylleblomstkrem.

    Lag hylleblomstkremen slik: Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. Rør inn hylleblomstsaften. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker

    ;