Grillet sukkerbrød

Grillet sukkerbrød med bær og herlig hylleblomstkrem. Kos deg med grilling i sommer og gi også sukkerbrødrestene dine en omgang på grillen. En enkel, men luksuriøs dessert.

6 porsjoner

ca. 40 minutter

Karakter (0 st)

Ingredienser

Grillet sukkerbrød
rester av et sukkerbrød
500 g bær etter eget valg
150 g hvit sjokolade
litt Dansukker Demerarasukker

Rårørt hylleblomstkrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 ts vaniljesukker
1 ss konsentrert hylleblomstsaft
2 dl kremfløte

Instruktioner

Bruk restene av et sukkerbrød. Del sukkerbrødet i mindre biter som du legger i en støpejernspanne sammen med bær og grovhakket hvit sjokolade. Strø over litt rørsukker. Sett støpejernspannen på den varme grillen og rør rundt fra tid til annen.

La kaken, sjokoladen og bærene bli varme, og server deretter med hjemmelaget hylleblomstkrem.

Lag hylleblomstkremen slik: Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. Rør inn hylleblomstsaften. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.