Grillet sukkerbrød

Grillet sukkerbrød med bær og herlig hylleblomstkrem. Kos deg med grilling i sommer og gi også sukkerbrødrestene dine en omgang på grillen. En enkel, men luksuriøs dessert.

6 porsjoner

ca. 40 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Grillet sukkerbrød
rester av et sukkerbrød
500 g bær etter eget valg
150 g hvit sjokolade
litt Dansukker Demerarasukker

Rårørt hylleblomstkrem
2 eggeplommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 ts vaniljesukker
1 ss konsentrert hylleblomstsaft
2 dl kremfløte

Instruktioner

Bruk restene av et sukkerbrød. Del sukkerbrødet i mindre biter som du legger i en støpejernspanne sammen med bær og grovhakket hvit sjokolade. Strø over litt rørsukker. Sett støpejernspannen på den varme grillen og rør rundt fra tid til annen.

La kaken, sjokoladen og bærene bli varme, og server deretter med hjemmelaget hylleblomstkrem.

Lag hylleblomstkremen slik: Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. Rør inn hylleblomstsaften. Pisk fløten i en annen bolle og vend den inn.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.