Ingredienser
6 dl fingervarmt vann
2 ss olje
50 g gjær
2 ss Dansukker Sukker
2 ts salt
ca. 13 dl (ca. 800 g) hvetemel
Fyll
100 g mykt smør
1 dl hakket persille
1 dl hakket purre
2 ts tørket eller 3 kvister friskhakket estragon
Instruktioner
Hell det fingervarme vannet i en bolle, og bland det med oljen. Løs opp gjæren i vannet.
Tilsett sukker, salt og mel litt etter litt. Elt deigen til den er smidig. La den heve i 40 min.
Ta deigen opp, strø mel på bordet, og elt deigen blank og smidig.
Del deigen i 6 like store deler. Kjevle deigen ut til avlange deigplater (ca. 30 cm).
Rør sammen alle ingrediensene til fyllet. Spre 1/6 av fyllet ut på hver deigplate.
Rull deigen sammen, og legg rullene på 2 plater med bakepapir. La rullene heve i ½ time. Sett stekeovnen på 250 °C. Stek hver plate i 15 min., til bagettene har fått en gyllen farge.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.