Ingredienser
3/4 dl Dansukker Melis
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vann
1 dl Dansukker Glykosesirup
1 krm peppermynteolje eller annen smakstilsetning
Konditorfarge
Instruktioner
Sikt melis på et brett. Smør et bakepapir eller godteriformer med litt olje.
Rør sammen sukker, vann og glykosesirup i en tykkbunnet gryte. Kok opp på mellomsterk varme, og kok til en temperatur på 152 °C, eller dypp litt av massen i et plass med kaldt vann – hvis den stivner og kan knekkes, er den klar.
Ta gryten av varmen, og rør inn smakstilsetning og farge. Hell massen på papiret, eller hell i formene. Du kan også legge ut klatter av massen og trykke fast en halv grillpinne, slik at du i stedet får slikkepinner. Vend bitene i melisen før de legges i en boks med tett lokk.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.