Ingredienser
Glasur
1 eggehvite, ca. 20 g
2–2 1/2 dl Dansukker Melis
Smakstilsetning
1 ts sitronessens
1 ts mintdråper
Dekorasjon
noen dråper rød konditorfarge
Maler
(du finner disse her)
Instruktioner
Bland eggehvite og melis forsiktig sammen. Tilsett melisen litt om gangen. Bland godt til du får en tykk og jevn glasur. Tilsett eventuelt noen dråper med smakstilsetning (du vil da kanskje trenge litt ekstra melis).
Fyll nesten alle glasuren i en sprøytepose og sett på en sprøytetupp med liten åpning eller klipp et lite hull i sprøyteposen. Spar litt av glasuren og farg den med noen dråper rød konditorfarge. Tilsett mer melis hvis glasuren blir for tyntflytende. Hell den fargede glasuren i en sprøytepose og sett på en sprøytetupp med liten åpning eller klipp et lite hull i sprøyteposen.
Skriv ut malene og teip bakepapir over dem. Sprøyt en stripe langs det runde mønsteret som skal forestille labber. Fyll deretter midten med glasur. La stivne og sprøyt deretter tre rosa prikker oppe på labben og en litt større prikk nede. La stivne.
Dekorer påskekakene eller spis dem som de er.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.