Harelabber

Å lage sitt eget påskegodteri er gøy for hele familien – og smaken er det ingenting å si på! Lag en enkel glasur som du former til harelabber eller noe annet koselig. Disse harelabbene er ypperlige å pynte påskekaker med.

ca. 100 stk.

1 time + 1 døgn hvile

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Glasur
1 eggehvite, ca. 20 g
2–2 1/2 dl Dansukker Melis

Smakstilsetning
1 ts sitronessens
1 ts mintdråper

Dekorasjon
noen dråper rød konditorfarge

Maler
(du finner disse her)

Instruktioner

Bland eggehvite og melis forsiktig sammen. Tilsett melisen litt om gangen. Bland godt til du får en tykk og jevn glasur. Tilsett eventuelt noen dråper med smakstilsetning (du vil da kanskje trenge litt ekstra melis).

Fyll nesten alle glasuren i en sprøytepose og sett på en sprøytetupp med liten åpning eller klipp et lite hull i sprøyteposen. Spar litt av glasuren og farg den med noen dråper rød konditorfarge. Tilsett mer melis hvis glasuren blir for tyntflytende. Hell den fargede glasuren i en sprøytepose og sett på en sprøytetupp med liten åpning eller klipp et lite hull i sprøyteposen.

Skriv ut malene og teip bakepapir over dem. Sprøyt en stripe langs det runde mønsteret som skal forestille labber. Fyll deretter midten med glasur. La stivne og sprøyt deretter tre rosa prikker oppe på labben og en litt større prikk nede. La stivne.

Dekorer påskekakene eller spis dem som de er.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?