Hastboller

ca. 15 boller

ca. 20 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

7 dl hvetemel 
1 ss bakepulver 
2 ts vaniljesukker
1 ts malt kardemomme
1 krm salt
75 g smeltet smør
2 1/2 dl melk 
1/2 dl Dansukker Sukker 

Fyll 
75 g romtemperert smør
3 ts kanel 
1 ts vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Brun Farin 

Pensling 
1 egg

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker 

Instruktioner

Sett ovnen på 225 °C, over- og undervarme. Rør sammen alle de tørre ingrediensene. Tilsett smeltet smør, melk og sukker og rør sammen deigen.

Kjevle ut deigen til et tynt rektangel. Rør sammen ingrediensene til fyllet og fordel på deigen. Rull sammen og skjær opp boller som er ca. 2 cm brede. Legg i bolleformer, pensle med sammenvispet egg og strø over perlesukker. Stek midt i ovnen i ca. 10–12 minutter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?