Hastboller

ca. 15 boller

ca. 20 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

7 dl hvetemel 
1 ss bakepulver 
2 ts vaniljesukker
1 ts malt kardemomme
1 krm salt
75 g smeltet smør
2 1/2 dl melk 
1/2 dl Dansukker Sukker 

Fyll 
75 g romtemperert smør
3 ts kanel 
1 ts vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Brun Farin 

Pensling 
1 egg

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker 

Instruktioner

Sett ovnen på 225 °C, over- og undervarme. Rør sammen alle de tørre ingrediensene. Tilsett smeltet smør, melk og sukker og rør sammen deigen.

Kjevle ut deigen til et tynt rektangel. Rør sammen ingrediensene til fyllet og fordel på deigen. Rull sammen og skjær opp boller som er ca. 2 cm brede. Legg i bolleformer, pensle med sammenvispet egg og strø over perlesukker. Stek midt i ovnen i ca. 10–12 minutter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.