Hastboller

ca. 15 boller

ca. 20 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

7 dl hvetemel 
1 ss bakepulver 
2 ts vaniljesukker
1 ts malt kardemomme
1 krm salt
75 g smeltet smør
2 1/2 dl melk 
1/2 dl Dansukker Sukker 

Fyll 
75 g romtemperert smør
3 ts kanel 
1 ts vaniljesukker
1/2 dl Dansukker Brun Farin 

Pensling 
1 egg

Pynt
Dansukker Svensk Perlesukker 

Instruktioner

Sett ovnen på 225 °C, over- og undervarme. Rør sammen alle de tørre ingrediensene. Tilsett smeltet smør, melk og sukker og rør sammen deigen.

Kjevle ut deigen til et tynt rektangel. Rør sammen ingrediensene til fyllet og fordel på deigen. Rull sammen og skjær opp boller som er ca. 2 cm brede. Legg i bolleformer, pensle med sammenvispet egg og strø over perlesukker. Stek midt i ovnen i ca. 10–12 minutter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.