Ingredienser
Pannacotta
100 g hvit sjokolade
2 st gelatinplater
4 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
Marinerte jordbær
200 g jordbær
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
Saften av 1 lime
Instruktioner
Finhakk den hvite sjokoladen, og legg den i en bolle. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Bland gelésukker, fløte og vaniljesukker i en gryte, og la koke i et 1/2 minutt. Ta opp gelatinplatene og klem ut vannet ordentlig. Rør gelatinplatene inn i den varme fløten.
Hell den varme røren over sjokoladen, og rør til en jevn røre.
Hell over i 4 glass, og sett i kjøleskapet i 1 time for å stivne.
Skyll jordbærene, og skjær dem i biter. Legg dem i en bolle, og tilsett sukker og limesaft. La stå i ca. 30 minutter, slik at de trekker til seg mye smak.
Ved servering legges de marinerte jordbærene på pannacottaen.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?