Hylleblomst- og sitroncurd - Oppskrifter

Hylleblomst- og sitroncurd

1 glass 30 minutter
Hylleblomst og sitron er en perfekt smakskombinasjon. Lag din egen hylleblomst- og sitroncurd som du smaksette kaker med eller sprinkle over iskrem eller andre desserter. Nam!
Hylleblomst- og sitroncurd
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 dl konsentrert hylleblomstsaft
  • 1 dl sitronsaft
  • 2 eggeplommer
  • 1 egg
  • 3 dl Dansukker Syltesukker
  • 75 g smør, romtemperert

Bland alle ingrediensene, bortsett fra smøret, i en kasserolle. La småkoke i 3 minutter under visping. Sett kasserollen til side og tilsett smøret litt etter litt. Sil gjennom en finmasket sil.

Hell over på et varmt, rent glass som du setter i kjøleskapet.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;