Ice pops: Jordbær og mynte

6–8 ispinner

3,5 timer

Karakter (2 stk)

Ingredienser

300 g (ca. 6 dl) jordbær
2 dl vann
1 dl Dansukker Sukker
Ca. 2 cm revet ingefær
Skall og saft av 1 ubehandlet sitron
1 potte frisk mynte, hakket

Instruktioner

Skyll og del jordbærene.

Kok opp vann og sukker.

Tilsett ingefær, sitronskall og -saft.

Ha i 3/4 av jordbærene, og la koke i 5 minutter.

Sil av jordbærene, og sett dem til side.

Kok jordbærsaften i ytterligere 10 minutter.

Tilsett hakket mynte i de kokte jordbærene, og rør inn saften og resten av de friske jordbærene.

Hell røren i isformer, og sett i fryseren i minst 3 timer.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.