Ice pops: Sjokolade

6–8 ispinner

4 timer

Karakter (1 stk)

Ingredienser

1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
3 eggeplommer
2 ss kakao
6 dl helmelk
2 1/2 dl kremfløte
100 g hakket mørk sjokolade

Pynt
Smeltet sjokolade, strøssel

Instruktioner

Visp sammen sukker, eggeplommer og kakao til en porøs røre.

Kok opp melk og kremfløte.

Bland under langsom omrøring inn eggeblandingen i fløtemelken, fortsett å varme opp til 85 °C.

Ta gryten bort fra platen og tilsett den hakkede sjokoladen. Rør til den har smeltet.

Avkjøl røren i kaldt vannbad, og sett den i kjøleskap i minst 1 time, men gjerne over natten.

Fordel røren i isformer, og sett i fryseren i minst 3 timer.

Dypp i sjokolade og strøssel hvis du ønsker det.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?