Kardemommeis

En herlig oppskrift på hjemmelaget iskrem med kardemommesmak. Kardemommeisen kan serveres med ferske bær eller varme, søte pærer som dessert etter middagen.

4 porsjoner

30 minutter + 5 timer i fryser

Karakter (0 st)

Ingredienser

4 eggeplommer
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
1 ts vaniljesukker
2 dl melk
1 1/2 dl kremfløte
1 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 ts malt kardemomme

Instruktioner

Visp sammen eggeplommer, sukker og vaniljesukker.

Kok opp melk, kremfløte og glykosesirup. Visp eggeblandingen ned i den varme melkeblandingen. Sil gjennom en finmasket sil. Tilsett kardemomme.

La blandingen avkjøle seg. Kjør deretter blandingen i en ismaskin, eller sett den i fryseren i minst 5 timer. Rør om av og til.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.