Muffinsrøre
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
3 egg
100 g smeltet smør
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Revet skall av 1 sitron
4 dl hvetemel
1 dl yoghurt naturell
1 1/2 dl melk
10 jordbær i biter
2 rabarbrastilker i biter
Smuldretrekk
50 g smør
1 dl hvetemel
1 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts malt kardemomme
Visp egg og sukker til luftig eggedosis.
Bland i smeltet smør, melk og yoghurt.
Bland hvetemelet med vaniljesukker og sitronskall. Rør til en jevn røre.
Rør de oppkuttede jordbærene og rabarbraen forsiktig inn i røren.
Fyll muffinsformene 2/3 fulle med røre.
Bland alle ingrediensene til smuldretrekket til en smuldrende deig, og fordel jevnt over muffinsrøren.
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i 20–25 minutter.
Oppskriften er utarbeidet av