Ingredienser
1 l jordbær
10 svarthylleblomstklaser
1 ubehandlet sitron i skiver
15 g sitronsyre
1 l vann
1 kg Dansukker Sukker
1 krm natriumbensoat
Instruktioner
Skyll blomsterklasene og jordbærene godt. Mos jordbærene. Legg bær og blomster i en krukke eller et stort glass. Tilsett sitronskivene og sitronsyren. Kok opp vann og sukker. Rør ut natriumbensoat i litt av sukkerlaken og hell det tilbake i resten av laken. Hell laken over bærene og blomstene. Sett blandingen kjølig og godt tildekket i 3 døgn. Hell over i en fin sil og la det renne av seg selv. Hell saften over på varme, godt rengjorte flasker. Forsegle flaskene. Oppbevares kaldt. Saften kan også fryses i frysebokser.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.