Kake
Krem
Syltetøy
Pynt
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland hvetemel og bakepulver, og vend dem og vannet inn i deigen med slikkepott. Ha deigen i langpanne med bakepapir.
Stek midt i ovnen ved 250 grader i ca. 5 minutter. Hvelv opp på sukret papir. Trykk ut 24 runde kaker ved hjelp av et glass.
Bland sammen ingrediensene til kremen. Bre krem på 8 av kakene.
Bland syltesukker og jordbær i en kjele og kok i 3 minutter. Avkjøl det.
Bre syltetøy på 8 av kakene.
Legg sammen kaker i tre lag; kaken med krem nederst, med syltetøy i midten og kaken uten noe fyll på toppen. Bre krem rundt kantene på kakene og rull dem i knust marengs. Legg dem på et fat. Skjær jordbærskiver og legg dem som en blomst oppå hver kake. Sett et bringebær midt på “blomsten”.
Oppskriften er utarbeidet av