Jordbærblomster

8 stk.

Karakter (3 stk)

Ingredienser

Kake
3 egg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kokende vann

Krem
200 g Philadelphiaost eller kremost naturell
1/2 dl Dansukker Melis
1 ts vaniljesukker

Syltetøy
100 g jordbær i små biter eller andre bær
1 dl Dansukker Syltesukker

Pynt
marengs
jordbær
bringebær

Instruktioner

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland hvetemel og bakepulver, og vend dem og vannet inn i deigen med slikkepott. Ha deigen i langpanne med bakepapir.

Stek midt i ovnen ved 250 grader i ca. 5 minutter. Hvelv opp på sukret papir. Trykk ut 24 runde kaker ved hjelp av et glass.

Bland sammen ingrediensene til kremen. Bre krem på 8 av kakene.

Bland syltesukker og jordbær i en kjele og kok i 3 minutter. Avkjøl det.

Bre syltetøy på 8 av kakene.

Legg sammen kaker i tre lag; kaken med krem nederst, med syltetøy i midten og kaken uten noe fyll på toppen. Bre krem rundt kantene på kakene og rull dem i knust marengs. Legg dem på et fat. Skjær jordbærskiver og legg dem som en blomst oppå hver kake. Sett et bringebær midt på “blomsten”.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.