Ingredienser
Paiskall
100 g smør eller margarin
3 dl hvetemel
150 g mandelmasse
1 ss vann
Fyll
1 1/2 kremfløte
3 gelatinplater
2 eggeplommer
1 dl Dansukker Lys Sirup
250 g kesam
1 ts vaniljesukker
1/2-1 l jordbær
Garnering
sitronmelisse
Instruktioner
Bland sammen smør, mel og mandelmasse. Tilsett vannet og jobb raskt sammen til en deig. Sett deigen kaldt i 15 minutter. Sett ovnen på 175 °C.
Trykk ut deigen i en form på ca. 27 cm i diameter. Stek midt i ovnen i 20 minutter. Avkjøl.
Legg gelatinplatene i rikelig med kaldt vann. Pisk fløten til krem.
Småkok eggeplommene og sirupen på svak varme til massen tykner. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i eggekremen sammen med kesam og vaniljesukker. Avkjøl. Vend forsiktig ned i den piskede fløten.
Fyll det kalde paiskallet med fyllet. Skyll og rens jordbærene. Legg dem på fyllet. Pynt med sitronmelisse.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?