Ingredienser
500 g hvetemel
200 g Dansukker Melis
375 g smør
1 vaniljestang
Rød pastafarge
Instruktioner
Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og bland med litt melis.
Elt sammen mel, melis, vanilje og smør. Del deigen i to, tilsett rød pastafarge i den ene delen og elt hver for seg.
Pakk deigen inn og la den hvile i kjøleskapet i minst 2 timer.
Rull ut tynne stenger (ca. 15 cm lange), sno en hvit og en rød sammen og bøy den ene enden til en kjeppeform.
Stek på 200°C i 6–8 minutter til de er lett gyldne i kanten. Avkjøl.
Tips
Elt til fargen er jevn for å unngå marmoreffekt.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Bak magisk julepynt
Pynt treet med søte fristelser til glede for både store og små.
Julegodteri
Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.
Julebakst
Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.
Julens småkaker
Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.
Juledrikker
Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.
Julens beste pakke
De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.