Julesangria

Sangria er en herlig leskende drikk om sommeren, men er også super å servere om vinteren. By på julesangria som velkomstdrink på julefesten eller til middagen. Server i festlige glass og pynt med sukker og malt kanel.

ca. 1,5 liter

30 minutter

Karakter (0 st)

Ingredienser

saften av 2 appelsiner (ca. 2 dl)
1/2 l rødt vin
1/2 l vingløgg
3 kanelstenger
3 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 appelsiner, gjerne usprøytede
1/2 grapefrukt, gjerne usprøytede
1/2 granateple
1/2 l mineralvann
is

Pynt på isen
appelsin
2 ss Dansukker Sukker
1 ss malt kanel

Instruktioner

Press saften ut av appelsinene og hell den over i en mugge. Hell i rødvin, gløgg, kanelstenger og muscovadorørsukker.

Skyll og skjær appelsinene og grapefrukten i skiver som du legger i muggen. Tilsett kjernene fra granateplet. La stå i ca. 30 minutter.

For å dekorere glasset fukter du først kantene med en appelsinbåt. Bland deretter sukker og kanel på en tallerken, og rull glasset i blandingen, slik at det får en sukker- og kanelkant.

Hell mineralvannet og isen i muggen med sangria rett før servering. Hell opp sangriaen i glasset og server.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.