Julestøvsugere

Julestøvsugere, en herlig twist på en klassiker. Julestria har aldri smakt bedre.

ca. 16 små

ca. 1 time + 1 time i kjøleskap

Karakter (0 stk)

Ingredienser

100 g smør, romtemperert
3 ss Dansukker Mørk sirup
1 dl Dansukker Brun Farin
3 ss kakao
4 dl pepperkakesmuler
4 dråper arakessens

Dekorasjon
Dansukker Melis
200 g rød marsipan
100 g hvit sjokolade

Instruktioner

Rør sammen smør, sirup, brun farin og kakao i en skål. Miks pepperkakene til smuler og bland dem med arakessens. La stå i kjøleskap i 30 minutter.

Form deigen til 2 lengder som du lar stå i kjøleskap i ytterligere 30 minutter.

Strø litt melis på arbeidsbenken og kjevl ut marsipanen til en avlang leiv. Legg en lengd på marsipanleiven, rull den inn én omgang og skjær bort overskytende marsipan. Gjør det samme med den andre lengden.

Skjær lengdene i ca. 4 cm store biter. Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Dypp endene i sjokoladen og la stivne på bakepapir. Oppbevares i kjøleskapet.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.