Ingredienser
50 dl revet sterk ost (f.eks. cheddar)
75 g smeltet smør eller margarin
Fyll:
4 gelatinplater
3 dl lett crème fraîche eller rømme
2 dl kesam
3 ts Dansukker Lys Sirup
3–4 ss dijonsennep
1 finhakket rødløk
1 dl (20 g) finhakket dill
200 g varmrøkt laks i biter
Salt, pepper
Pynt:
Sitron
Dill
Reker
Varmrøkt laks
Instruktioner
Bland kavring, ost og matfett. Trykk ut massen i bunnen og oppover kantene i en form med avtakbar kant.
Legg gelatinplatene i bløt i rikelig med kaldt vann i 5 minutter. Bland de andre ingrediensene. Smelt gelatinplatene i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle på komfyren. Ta et par spiseskjeer av fyllet og rør det ut i den smeltede gelatinen før dette røres ned i fyllet. Hell fyllet i skallet, og la det stivne i kjøleskap i 4–5 timer. Pynt med sitron, dill, reker og laks.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen
By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter
Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?