Ingredienser
50 dl revet sterk ost (f.eks. cheddar)
75 g smeltet smør eller margarin
Fyll:
4 gelatinplater
3 dl lett crème fraîche eller rømme
2 dl kesam
3 ts Dansukker Lys Sirup
3–4 ss dijonsennep
1 finhakket rødløk
1 dl (20 g) finhakket dill
200 g varmrøkt laks i biter
Salt, pepper
Pynt:
Sitron
Dill
Reker
Varmrøkt laks
Instruktioner
Bland kavring, ost og matfett. Trykk ut massen i bunnen og oppover kantene i en form med avtakbar kant.
Legg gelatinplatene i bløt i rikelig med kaldt vann i 5 minutter. Bland de andre ingrediensene. Smelt gelatinplatene i mikrobølgeovnen eller i en kasserolle på komfyren. Ta et par spiseskjeer av fyllet og rør det ut i den smeltede gelatinen før dette røres ned i fyllet. Hell fyllet i skallet, og la det stivne i kjøleskap i 4–5 timer. Pynt med sitron, dill, reker og laks.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?