Kandiserte epler

8 stk.

Karakter (136 st)

Ingredienser

8 små røde epler
8 blomsterpinner i tre eller ispinner

Lake
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vann
2 ss Dansukker Glykosesirup

Instruktioner

Fjern stilk og blomsterfeste på eplene. Tørk grundig av dem, og stikk en blomsterpinne gjennom hvert eple fra blomsterfeste til stilk. Smør et bakepapir med olje.

Bland sukker, vann og sirup i en gryte, og kok på svak varme til sukkeret har løst seg opp. Øk deretter varmen, slik at laken koker kraftig. Test om den er ferdig ved å dyppe en pinne i laken og holde den under rennende kaldt vann. Laken er ferdig hvis den stivner og blir hard.

Dypp eplene i den varme laken. Snurr dem over gryten til all overflødig lake
har rent av. Sett eplene på det smurte bakepapiret, og la laken stivne.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.