Kandiserte epler

8 stk.

Karakter (193 stk)

Ingredienser

8 små røde epler
8 blomsterpinner i tre eller ispinner

Lake
3 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl vann
2 ss Dansukker Glykosesirup

Instruktioner

Fjern stilk og blomsterfeste på eplene. Tørk grundig av dem, og stikk en blomsterpinne gjennom hvert eple fra blomsterfeste til stilk. Smør et bakepapir med olje.

Bland sukker, vann og sirup i en gryte, og kok på svak varme til sukkeret har løst seg opp. Øk deretter varmen, slik at laken koker kraftig. Test om den er ferdig ved å dyppe en pinne i laken og holde den under rennende kaldt vann. Laken er ferdig hvis den stivner og blir hard.

Dypp eplene i den varme laken. Snurr dem over gryten til all overflødig lake
har rent av. Sett eplene på det smurte bakepapiret, og la laken stivne.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sommerkake

Sommerkaker

Deilige kaker for sommerfeiringer, her finner du inspirerende kaker for vår- og sommerfester!

Rabarbrakake

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Semifreddo med bringebærblanding og pistasj

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Hylleblomst Collins og Rabarbra Sour

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Grillmarinader

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.