Kanelbolle-pinnebrød

Kanelbolle-pinnebrød – en smak av luksus ute i naturen! Kos deg med nystekte pinnebrød som smaker kanelbolle. En herlig måte å avrunde grillingen på.

16 stk.

ca. 40 minutter

Karakter (2 st)

Ingredienser

50 g smør, romtemperert
2 1/2 dl melk
4 ss Dansukker Lys Sirup
7 dl hvetemel
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
2 ts kardemomme

Kanelfyll
50 g smør
1 dl Dansukker Brun Farin
2 ts kanel

Dekorasjon
Dansukker Svensk Perlesukker

Instruktioner

Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose. Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.

Lag fyllet. Smelt smør og tilsett sukker og kanel. Kna inn fyllet i deigen og tilsett mer hvetemel hvis deigen er veldig klissete.

Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder. Snurr lengdene rundt pinner. Strø eventuelt over perlesukker og grill pinnebrødet.

Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.