Kanelbolle-pinnebrød - Oppskrifter

Kanelbolle-pinnebrød

16 stk. ca. 40 minutter
Kanelbolle-pinnebrød – en smak av luksus ute i naturen! Kos deg med nystekte pinnebrød som smaker kanelbolle. En herlig måte å avrunde grillingen på.
Kanelbolle-pinnebrød
Stemmer: (1stemmer)

Ingredienser

  • 50 g smør, romtemperert
  • 2 1/2 dl melk
  • 4 ss Dansukker Lys Sirup
  • 7 dl hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts kardemomme

Kanelfyll

  • 50 g smør
  • 1 dl Dansukker Brun Farin
  • 2 ts kanel

Dekorasjon

  • Dansukker Svensk Perlesukker

Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose. Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.

Lag fyllet. Smelt smør og tilsett sukker og kanel. Kna inn fyllet i deigen og tilsett mer hvetemel hvis deigen er veldig klissete.

Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder. Snurr lengdene rundt pinner. Strø eventuelt over perlesukker og grill pinnebrødet.

Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;