Kanelmakroner

Ca. 30 stk.

Karakter (1 stk)

Ingredienser

125 g malte hasselnøtter
1/2 ts kanel
1 ss vaniljesukker
2 eggehviter
1/2 krm salt
1/2 ts sitronsaft
2 1/2 dl Dansukker Finkornet Sukker
ca. 30 hasselnøtter

Instruktioner

Bland sammen malte nøtter, kanel og vaniljesukker. Stivpisk eggehvitene med salt og sitronsaft. Vend i sukkeret og nøtteblandingen. Legg deigen på med skje, på et smurt og melet bakepapir, ca. 30 småkaker. Trykk en hasselnøtt i hver kake.

Stek dem midt i ovn ved 160 °C (varmluft 140 °C) i ca. 20 minutter. Avkjøl dem på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?