Karamellkake

Karamellkaken er en av favorittene blant småkakene! Blandingen av smør, sukker og sirup gjør karamellkakene herlig seige. Med disse er søndagskaffen fullkommen.

40 stk.

1 time

Karakter (12 stk)

Ingredienser

150 g smør, romtemperert
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
1 ss Dansukker Lys Sirup
3–3 1/2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C.

Rør sammen ingrediensene i en skål. Kna til deigen er jevn, og del den i 3 deler.

Rull ut stenger som du legger med litt avstand imellom på en bakepapirkledd plate. Trykk stengene flate og lag mønster med en gaffel.

Stek lengdene midt i ovnen i ca. 14–15 minutter og skjær dem i ruter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?