Karamellkake

Karamellkaken er en av favorittene blant småkakene! Blandingen av smør, sukker og sirup gjør karamellkakene herlig seige. Med disse er søndagskaffen fullkommen.

40 stk.

1 time

Karakter (5 st)

Ingredienser

150 g smør, romtemperert
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
1 ss Dansukker Lys Sirup
3–3 1/2 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C.

Rør sammen ingrediensene i en skål. Kna til deigen er jevn, og del den i 3 deler.

Rull ut stenger som du legger med litt avstand imellom på en bakepapirkledd plate. Trykk stengene flate og lag mønster med en gaffel.

Stek lengdene midt i ovnen i ca. 14–15 minutter og skjær dem i ruter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.