Ingredienser
Deig
3 1/2 dl hvetemel
2 ss Dansukker Brun Farin
100 g smør eller margarin
1 ss olje
1 eggeplomme
3 ss dl kaldt vann
Fyll
1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/2 dl kremfløte
2 ts kakaopulver
1 ts vaniljesukker
75 g smør eller margarin
200 g nøtter, gjerne forskjellige typer
Pynt
Vispet krem
Dansukker Melis
Instruktioner
Arbeid sammen ingrediensene til deigen, gjerne i en kjøkkenmaskin. Trykk deigen ut i en form med avtakbar kant, ca. 28 cm i diameter. Prikk med en gaffel. Stekes midt i ovnen ved 250 °C i 10 minutter. La paiskallet avkjøles i formen. Bland alle ingrediensene til fyllet unntatt matfett og nøtter i en kasserolle, og la småkoke til det tykner, ca. 10 minutter. Rør av og til. Ta kasserollen fra platen, og rør inn matfettet. Tilsett nøttene. Hell fyllet i skallet. Sett i kjøleskap i 3 timer for å stivne. Ta kanten av formen, og pynt paien med vispet krem. Sikt over litt melis.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?