Ingredienser
Smuler
40 g brunet smør
1 ss Dansukker Lys Sirup
100 g Digestive-kjeks (7 stk.)
Pasjonskrem
4 pasjonsfrukter
1/2 ss ferskpresset lime (tilsett mer for ekstra syrlighet)
200 g søt, kondensert melk
2 eggeplommer
1 ss Dansukker Lys Sirup
Pynt
pasjonsfruktfrø som er til overs
1/2 ss limesaft
1 msk Dansukker Demerarasukker
2 dl kremfløte
Instruktioner
Brun smør i en kasserolle og tilsett sirup. Miks kjeksene i en kjøkkenmaskin og hell i smørblandingen. Bland sammen.
Grav ut kjøttet i pasjonsfruktene og sil bort frøene. Sett frøene til side og bland juicen med limesaften, den kondenserte melken, eggeplommene og sirupen.
Bland sammen pasjonsfruktfrøene, limesaften og demerasukkeret i en bolle. Visp kremfløten luftig.
Finn frem 4 glass og legg pasjonskremen og kjekssmulene lagvis. Topp med krem og pasjonsfruktfrø.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.