Kirsebærpai

4 porsjoner

Karakter (58 st)

Ingredienser

1/2 liter kirsebær uten kjerner
1/4 dl Dansukker Demerarasukker
1/2 ts malt kanel

Smuldredeig
100 g kaldt smør eller margarin
1 1/2 dl hvetemel
1/2 dl kokosmasse
3/4 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
Smør eller margarin til formen

Instruktioner

Smuldre smør/margarin i melet og bland sammen alle ingrediensene til deigen. Smør en ildfast form. Legg morellene i formen, og strø over sukker og kanel. Fordel deigen over bærene. Sett formen inn nederst i ovnen, og stek 200 °C i ca. 20 minutter. Server lettvispet krem eller vaniljeis til paien.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.