Kirsebærpai

4 porsjoner

Karakter (59 stk)

Ingredienser

1/2 liter kirsebær uten kjerner
1/4 dl Dansukker Demerarasukker
1/2 ts malt kanel

Smuldredeig
100 g kaldt smør eller margarin
1 1/2 dl hvetemel
1/2 dl kokosmasse
3/4 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
Smør eller margarin til formen

Instruktioner

Smuldre smør/margarin i melet og bland sammen alle ingrediensene til deigen. Smør en ildfast form. Legg morellene i formen, og strø over sukker og kanel. Fordel deigen over bærene. Sett formen inn nederst i ovnen, og stek 200 °C i ca. 20 minutter. Server lettvispet krem eller vaniljeis til paien.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?