Kjeglekaker

ca. 30 stk.
Kjeglekaker
Stemmer: (8stemmer)

Ingredienser

4 dl hvetemel
200 g smør eller margarin
1/2 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
1 eggeplomme

Glasur
5 dl Dansukker Melis
1 ss flytende margarin
1-2 ss vann
rød konditorfarge

Bland sammen ingrediensene i en haug på bakebordet, og kna sammen til en deig. La hvile i kjøleskap i minst 30 minutter. Kjevle deigen ut til en tykkelse på ca. 3 mm. Stikk ut kaker med en form. Legg på brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 10 minutter. Bland sammen melis, margarin og vann til en jevn røre. Hell av litt av glasuren og tilsett litt rød farge. Pynt kakene med glasuren. La tørke på rist.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker