Ingredienser
Kladdekake
150 g smør
150 g mørk sjokolade
2 egg
1 1/2 dl Dansukker Brun farin
1 dl Dansukker Økologisk Sukker
skallet av 1 appelsin, gjerne økologisk
2 ss appelsinsaft
2 dl hvetemel
1 krm salt
Dekorasjon
2 appelsiner
pistasjnøtter, saltede
Instruktioner
Sett ovnen på 180 °C.
Smelt smøret i en kasserolle og tilsett hakket sjokolade; rør til en jevn røre og sett til siden.
Visp sammen egg og de to sukkerproduktene til alt er blandet. Hell i smørblandingen, appelsinskallet og appelsinsaften.
Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt, og sikt det ned i røren, rør sammen. Hell røren i en smurt springform, 22–24 cm. og stek i ca. 20 minutter, den skal være litt løs i midten. La deretter kaken avkjøles helt.
Skrell og del appelsinene i skiver. Dekorer kladdkaken med skivene og strø til slutt over hakkede pistasjnøtter.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?