Knasende iskake

ca. 10 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

125 g smør eller margarin
2 dl Dansukker Brun Farin
2 dl cornflakes
1 1/2 dl kokosflak
75 g hakkede hasselnøtter
75 g hakket sjokolade

Is
1 l fløte
2 dl Dansukker Melis
8 eggeplommer
2 dl Dansukker Glykosesirup
1 ts vaniljesukker

Instruktioner

Rør matfett og brunt sukker luftig. Ha i de andre ingrediensene. Kle en springform med plastfolie. Kle bunnen og kantene med smulene, men spar litt til å strø på toppen av isen. Bland alle ingrediensene til isen i en gryte, og la småkoke til det begynner å tykne. Sil massen gjennom en finmasket sil. Avkjøl. Sett av avkjølte massen i fryseren til den har stivnet litt. Fordel så ismassen i formen med "krispet". Strø på smulene du satte til side, og sett formen i fryseren.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.