Knasende iskake

ca. 10 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

125 g smør eller margarin
2 dl Dansukker Brun Farin
2 dl cornflakes
1 1/2 dl kokosflak
75 g hakkede hasselnøtter
75 g hakket sjokolade

Is
1 l fløte
2 dl Dansukker Melis
8 eggeplommer
2 dl Dansukker Glykosesirup
1 ts vaniljesukker

Instruktioner

Rør matfett og brunt sukker luftig. Ha i de andre ingrediensene. Kle en springform med plastfolie. Kle bunnen og kantene med smulene, men spar litt til å strø på toppen av isen. Bland alle ingrediensene til isen i en gryte, og la småkoke til det begynner å tykne. Sil massen gjennom en finmasket sil. Avkjøl. Sett av avkjølte massen i fryseren til den har stivnet litt. Fordel så ismassen i formen med "krispet". Strø på smulene du satte til side, og sett formen i fryseren.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.