Kokos- og karamellpopcorn

20 minutter
Kokos- og karamellpopcorn
(0)

  • 2 ss kokosolje
  • 1–2 dl popcorn (skal dekke grytens bunn)
  • 1 dl Dansukker Lys Sirup
  • 1 1/2 dl Dansukker Finkornet Sukker
  • 1/2 ts natron

Varm opp 1 ss kokosolje i en middels stor gryte.
Ha i popcorn til det dekker bunnen.
Ha på lokk, og rist litt av og til. La poppe til det er ferdig. Sett til side.
Ha sirup, sukker og 1 ss kokosolje i en liten gryte. Kok opp og la det koke i 3–4 minutter, eller til det begynner å tykne.
Ta gryten av varmen, bland inn natron og ha det raskt over popcornet, og bland.
Hell popcornet ut på et bakepapir, og la det avkjøles.

Tips
Holdbar i 3 dager i en lufttett boks.