Kokoseplekake

4 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

4 syrlige epler
2 egg
2 dl Dansukker Brun Farin eller Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
1 dl flytende margarin
1 dl hvetemel
2 1/2 dl kokosmasse

Pynt
Melis

Instruktioner

Skrell eplene, del dem i to og ta ut kjernene. Legg eplehalvdelene i en smurt form med den runde siden opp. Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Bland i mel og kokos, og vend det inn i deigen sammen med margarinen. Hell deigen over eplene. Stek kaken på midterste rille i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter.
Sikt over litt melis ved servering. Serveres lunken med litt vaniljesaus, vaniljeis eller vispet krem smaksatt med vaniljesukker.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?